​Wie wint de Dr. Peelencultuurprijs 2020?

Dinsdag 19 oktober 2021
Na bijna een jaar uitstel is het zaterdagavond 6 november eindelijk zover: de winnaars van de Dr.Peelencultuur- en stimuleringsprijs 2020 worden bekend gemaakt door Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Boxmeer. Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom in De Weijer in Boxmeer.
 
Voor de stimuleringsprijs zijn twee voordrachten genomineerd, namelijk de Stichting Overloon War Chronicles en Luuk Weerts als persoon die gedeeltelijk zijn werkzaamheden voor het oorlogsmuseum Overloon uitvoert. Er zijn drie voordrachten genomineerd voor de Dr.Peelencultuurprijs. Dat zijn in willekeurige volgorde: muzikant en regisseur Roel Verheggen, cultureel festival Schijt aan de Grens en singer-songwriter en producer BJ Baartmans.
Naast de eer en een prachtig beeldje, ontvangen de winnaars ook een mooi geldbedrag van respectievelijk 250,- en 750,- euro.
 
Kom ook zaterdagavond 6 november naar de Weijer! Iedereen is welkom op deze avondvullende feestelijke uitreiking, waar bij de 4e Hoedanigheid de muzikale noot zal verzorgen. De coronamaatregelen gelden ook voor de uitreiking en dit betekent dat bij binnenkomst de QR-code van de CoronaCheck-app dient te worden getoond.

 

Nieuwsarchief